Mertens Interieur en Colora Hoogstraten nodigen je uit!

Herfstevent - 14 november 2024

Wij zijn één! Mertens Interieur & Colora Hoogstraten worden samen gerund door Joris Mertens en Els Goetschalckx. Samen met hun team zijn ze een ijzersterk team op vlak van interieur & verf!

Dus

Op donderdagavond 14 november nodigen wij je van harte uit voor een bijzonder evenement bij Mertens Interieur. Het is dé avond waarop we onze spectaculaire kerstetalage officieel openen na onze verbouwing in onze Mertens Interieur winkel (naast Colora Hoogstraten).

MELD JEZELF AAN

Wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan met een avond vol inspiratie, creativiteit en gezelligheid? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor je interieur, houd je van kerstdecoratie of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Dan mag je dit kerstevenement niet missen.

Wanneer: donderdag 14 november
Waar: Mertens Interieur, Heilig Bloedlaan  277-279, neem de ingang van Colora Hoogstraten!
Tijd: 18.00 uur tot 21.00 uur

Een warm welkom bij Mertens Interieur 

Mertens Interieur is dé plek voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige interieurinrichting. Als specialist in gordijnen, behang, maatwerk, schilderwerken, tapijten, vloeren en vinyl, bieden wij een totaalaanpak op maat. Of je nu je hele interieur wilt vernieuwen of slechts een paar details wilt aanpakken, bij ons vind je altijd een oplossing die bij je past.

De opening van onze kerstetalage is een perfect moment om kennis te maken met de veelzijdigheid van ons aanbod. Tijdens deze avond ontdek je niet alleen de nieuwste trends in interieurdecoratie maar krijg je ook de kans om vragen te stellen en persoonlijk advies te ontvangen van onze experts.

Een samenkomst van lokale ondernemers

Wij doen dit niet alleen. We hebben ook enkele lokale ondernemers uitgenodigd om deze avond nog specialer te maken. Taeymans Koffie, een gevestigde naam in Hoogstraten, zal aanwezig zijn om je te verwennen met de heerlijkste koffiespecialiteiten. Ook Het Wijnhuis, bekend van zijn uitgebreide collectie wijnen, zal er zijn met lekkere proeverijen. Daarnaast komen de mensen van Present langs met hun prachtige juwelen. Voeg daar een cocktail van onze eigen Bart Mertens aan toe en je hebt een geweldige avond! 

Hoogtepunt van de avond: live Pinterest®

Het absolute hoogtepunt van de avond is zonder twijfel onze live Pinterest®-sessie. Dit is een unieke kans om een persoonlijk moodboard te laten samenstellen door niemand minder dan onze eigen interieur styliste en een experte van Arte-behang. Wil je je woonkamer volledig vernieuwen of ben je op zoek naar inspiratie voor een specifieke ruimte? Wij staan klaar om je te helpen je ideeën tot leven te brengen. Met onze uitgebreide kennis van de laatste trends en materialen zorgen we ervoor dat je met een concreet plan naar huis gaat.  

Tijdens de live-sessie kun je je voorkeuren en stijl aangeven waarna wij samen met de experte van Arte behang een moodboard op maat samenstellen. Dit moodboard geeft je niet alleen een duidelijk beeld van hoe je interieur eruit zou kunnen zien maar helpt je ook om de juiste keuzes te maken bij het inrichten van je ruimte.

Colora Hoogstraten & kleuradvies 

Naast het maken van moodboards, bieden we met Colora Hoogstraten ook kleuradvies aan die avond. We bespreken de nieuwe kleurtrends van 2025 en geven je advies over welke kleuren in welke ruimte passen. Dit is hét moment om gratis advies te krijgen in combinatie met je moodboard uitgewerkt door experten! Of je gaat eerst voor het kleuradvies om daarna een moodboard uit te werken of omgekeerd, wat je wilt! Het kan beide.

Laat je inspireren en geniet van een unieke ervaring 

Dit is niet zomaar een openingsavond; het is dé kans om je huis een make-over te geven! Of je nu nieuwe gordijnen nodig hebt, een tapijt wilt waar je tenen in verdwijnen of gewoon niet zeker bent welke kleur de muren moeten krijgen—bij ons zit je goed. En wees gerust, we laten je niet vertrekken zonder een flinke dosis inspiratie (en misschien een paar goede tips voor je kerstdecoratie).

Mis deze leuke avond niet! Spring gewoon eens binnen, geniet van een lekker koffietje van Taeymans of een glas wijn van Het Wijnhuis en ontdek de prachtige cadeau-ideeën van Present. Laat je vooral verrassen door de creativiteit tijdens onze live Pinterest®-sessie. Iedereen is welkom en het is helemaal gratis! 

Praktische informatie

Ons herfst-evenement vindt plaats op donderdagavond 14 november van 18.00 tot 21.00 uur bij Mertens Interieur in Hoogstraten. We starten om 18.00 uur met de officiële opening van onze vernieuwde winkel mét kerstetalage.

Kom zeker langs en ontdek hoe je je huis deze feestdagen kunt omtoveren tot een warme en sfeervolle plek waar je volop van kunt genieten. Het zou leuk zijn als je je inschrijft voor deze avond zodat wij genoeg hapjes en drankjes kunnen voorzien maar ook zonder inschrijving ben je natuurlijk van harte welkom.

MELD JEZELF AAN

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond vol inspiratie en gezelligheid. 
Tot dan!

Els, Joris en team